Friday, May 5, 2017

Esok..

Assalamualaikum,

Esok hari yang dinanti-nanti. Berdebar pulak rasa. huhu. Aku pun tak sangka secepat ini. Alhamdulillah ni semua jalan yang Allah dah lorongkan. Bila fikir-fikir balik, mudah je jalan yang Allah tunjukkan ni. Jadi, apa lagi yang patut aku tak bersyukur?

Esok pukul 8.30 a.m dah  kena ada di klinik. Mungkin aku orang pertama yang kena masuk OT.

Semoga semuanya dipermudahkan olehNya. InsyaAllah usaha yang aku lakukan ini akan mendatangkan hasil nanti, dengan izin Allah.

Wassalam..

2 comments:

  1. hi dear, mind to share hw was the laps? nak tny something..blh bg email ke, fb ke?'huhu.

    ReplyDelete
  2. Sorry sis, baru perasan your comment. Tak sempat nak update blog lepas laps haritu. huhu. everthing is ok. boleh email saya - nurhazwanianis87@gmail.com

    ReplyDelete