Saturday, July 31, 2010

- Forensic Chemical Analysis -

Jgn pelik dgn entry kt atas nie. Arinie aku jd raja ulat buku, mentelaah entry kt atas nie sebaik mungkin..huu. Drp pg td aku study smpi laaa nie, bru brnti. Hebat x aku? huhu. nmpk rajin kn? hehe. Ada improvement utk diri sendiri. gud!
Klu bleh diz sem aku nk stdy smart, biar rajin skt x mcm last sem yg hancur berkecai dimamah usang.huhu.
I'Allah usaha aku utk mnjadi rajin nie akan brterusan. Korg doa2la ye jgk =)

Walaupn test bleh dikatakn lmbt lg (selasa, tp xla lmbt sgt jgk.hee) tp aku maintain cool je study walaupun kawan2 aku x start study lg. Adala udang disebalik mee nie.hehe. Sbb esok aku nk brjln sakan dgn Mr Bf. =))
Tp niat aku ikhlas study taww!

dah ngantuk tp nk sambung study lg sikit. Saya rajin ! hee.

Selesai sudah..

Hampir 1 hari aku mngedit blog sndiri.edit sana edit sini, almaklumla nk bg nmpk cantik utk kepuasan diri sendiri.hehe. Finally inilah hasilnya =). Apa pandangan korg? ok x? huhu. Aku bru blaja buat blog, biasala ketinggalan zaman katakn.hehe. So aku punya blog xla secantik org2 yg dah lama brkacimpung dlm dunia IT nie..tp okla aku suka, puas..=).

Rasanya cukup dulula aku mengupdate blog sendiri, time utk study plak. Nampaknya byk test yg akan kunjung tiba. Study dulu.

:: mood : rajin =)

:: Hepy besday ::

31 July 2010..
arinie ulang tahun kawankn merangkap ex housmate aku-Wan Nur Mashalisa-
p/s : sory nie gmbr last year.ehee.  
lisa yg sgt cun, cntk, kuat melatah, slu memalukn diri sendiri.hehe.
aku ucapkn slmt ulang tahun yg ke-23..moga sentiasa brjaya dunia akhirat.. Aaaamin =)

:: Frenz till die ::

Friday, July 30, 2010

mulanya di sini.

Salam satu Malaysia to all of u.=) . Aku kiranya org yg dah ketinggalan zaman la jgk.hehehe sbbnya org lain dah lme ade blog tapi aku baru je create blog.hehe. Rasa mcm seronok bila ade blog sendiri sbb aku bleh brkarya sebebas mungkin.bleh mluahkn isi hati dan prasaan, bleh brkongsi suka dan duka dan mcm2 lg aku bleh buat kt sini.Hopefully tak akan ade yg membenci. Apepun welcome utk diri sendiri.hehe.